Όροι χρήσης και πολιτική απορρήτου

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης προτού να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα μας ή αποκτήσετε οποιαδήποτε πληροφορία, προϊόν ή υπηρεσία που παρέχεται από την Εταιρία μας. Με την χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω (συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης προστασίας ιδιωτικού απορρήτου).

Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης απορρήτου, και δεν είστε διατεθειμένοι να δεσμευθείτε από αυτούς, παρακαλούμε να μη χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας, τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

1. Τροποποίηση των όρων του παρόντος


Η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, γι’ αυτόν τον λόγο σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης.

2. Προστασία ανηλίκων


Η Ιστοσελίδα απευθύνεται αυστηρά σε Χρήστες άνω των δεκαοκτώ (18) ετών. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες καταχωρήσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης κατά τη χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό της ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση της Ιστοσελίδας.

3. Πνευματική Ιδιοκτησία


Τα κείμενα, οι εικόνες, τα εμπορικά σήματα, το εκπαιδευτικό υλικό, οι σημειώσεις, τα videos, καθώς και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που έχει εισαχθεί ή θα εισαχθεί στην ιστοσελίδα μας, αποτελεί πνευματική μας ιδιοκτησία και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του ως άνω περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς σκοπούς, επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της Εταιρίας μας ή του εκάστοτε δικαιούχου των πνευματικών μας δικαιωμάτων.

Οι λοιπές ονομασίες προϊόντων, εμπορικών σημάτων και υπηρεσιών που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας και δεν φέρουν το σήμα της THE CONCEPT και ανήκουν σε άλλες εταιρίες, μπορεί να αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας μόνον για σκοπούς αναγνώρισης.

Η χρήση της ιστοσελίδας μας επ’ ουδενί δεν συνεπάγεται τη χορήγηση του δικαιώματος αναπαραγωγής, αντιγραφής, πώλησης, μεταπώλησης ή/και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο το σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου και συνεπώς απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου της Ιστοσελίδας.

Απαγορεύεται ρητώς η αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση, μεταπώληση ή οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης, μέρους ή του συνόλου της ιστοσελίδας μας, για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό ή άλλον σκοπό πέραν της προσωπικής σας ενημέρωσης.

4. Πολιτική Απορρήτου / Προστασία προσωπικών δεδομένων


Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων. Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αλλά και για να λαμβάνετε newsletters, videos και εκπαιδευτικό υλικό, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον αριθμό του τηλεφώνου σας.

Συλλογή και χρήση των Προσωπικών Δεδομένων


Ποια δεδομένα συλλέγουμε

Λαμβάνουμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία εσείς επιλέγετε να μας παρέχετε. Σκοπός μας είναι να συλλέγουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από εσάς έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την κατάλληλη πληροφόρηση σε σχέση με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και προγράμματα, να απαντάμε στις απορίες σας, να σας παρέχουμε videos και εκπαιδευτικό υλικό μέσω της Ιστοσελίδας μας. Οι πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε.

Χρησιμοποιούμε επίσης τα στοιχεία της προσωπικής σας ταυτότητας για να σας ενημερώσουμε για άλλα προϊόντα, υπηρεσίες και προγράμματα που διατίθενται από το THE CONCEPT. Η Εταιρία μας μπορεί επίσης να επικοινωνήσει μαζί σας για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τη γνώμη σας για τις τρέχουσες υπηρεσίες ή τις πιθανές νέες υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρονται.

Η Ιστοσελίδα μας δεν πωλεί, εκμισθώνει ή διαθέτει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία των χρηστών της σε τρίτους. Η Εταιρία μας μπορεί από καιρό σε καιρό να επικοινωνεί μαζί σας μέσω εγκεκριμένων εξωτερικών συνεργατών για να σας ενημερώνει για συγκεκριμένες προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, μπορεί να μοιραζόμαστε δεδομένα με συνεργάτες μας, προκειμένου να διεξάγουμε στατιστικές αναλύσεις, να σας στείλουμε email ή ταχυδρομικές επιστολές, να παρέχουμε υποστήριξη πελατών ή να οργανώσουμε την αποστολή και παράδοση ενός προϊόντος.

Όλοι οι τρίτοι απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών για λογαριασμό του THE CONCEPT και είναι υποχρεωμένοι να τηρούν την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας.

Η Εταιρία μας δεν χρησιμοποιεί ή αποκαλύπτει ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία, όπως φυλή, θρησκεία ή πολιτικές πεποιθήσεις, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Η Εταιρία μας παρακολουθεί τα links που επισκέπτεστε μέσω της Ιστοσελίδας μας, για να ενημερώνεται για τις υπηρεσίες ή προγράμματα που προτιμάτε. Αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούνται για την παροχή προσαρμοσμένου περιεχομένου και διαφήμισης στους χρήστες μας.

Η Εταιρία μας έχει το δικαίωμα να αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση στις εξής περιπτώσεις: (α) εάν χρειαστεί, βάσει νομοθετικής διάταξης ή δικαστικής εντολής (β) σε κάθε περίπτωση που απειλούνται τα δικαιώματα ή η περιουσία της Εταιρίας μας και, (γ) σε επείγουσες περιστάσεις για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της Ιστοσελίδας μας ή του κοινού.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ε-MAIL


Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενδεικτικά:

  • σε περίπτωση που εγγραφείτε στη λίστα μας προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία/newsletters από την Εταιρεία μας.
  • σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τα προγράμματά μας ή την παροχή οποιασδήποτε άλλης διευκρίνισης σχετικά με τις εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες.
  • για την αποστολή εκπαιδευτικού υλικού, videos και notes σχετικών με τα προγράμματά μας.
  • για την αποστολή ενημέρωσης για την πρόοδο της μάθησής σας, των αποδόσεών σας και αποτελέσματα εξετάσεων.
  • για να σας ζητήσουμε τη γνώμη σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή για να σας ενημερώνουμε για συγκεκριμένες προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Επίσης, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail, σας παρακαλούμε να μην αποκαλύπτετε εμπιστευτικές πληροφορίες στα μηνύματά σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μας στέλνετε ευαίσθητες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Προκειμένου να μπορείτε να συμμετέχετε στα προγράμματά μας ενδέχεται να σας ζητηθεί μέσω της ιστοσελίδας μας πιστοποιητικό καλής υγείας από γιατρό, ιδιώτη ή του δημοσίου, παθολόγο ή καρδιολόγο. Η Εταιρία μας δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα ιατρικά σας δεδομένα για σκοπούς άλλους πέραν αυτών για τους οποίους έχουν συλλεγεί, εκτός αν συντρέχει υποχρέωση εκ του νόμου ή συμμόρφωση σε δικαστική απόφαση ή εντολή.

Τα ιατρικά δεδομένα σας προστατεύονται από την κείμενη νομοθεσία περί ιατρικού απορρήτου και τηρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 7 παρ. 2 περ. δ Ν. 2472/1997.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟI ΜΕΛΩΝ


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας μας συμφωνείτε να παρέχετε αληθείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που σας ζητάμε προκειμένου να έχετε πρόσβαση στα περιεχόμενα και τις υπηρεσίες μας. Τα στοιχεία εγγραφής είναι απαραίτητα για την εύρυθμη παροχή των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας προς εσάς, αλλά και για την ομαλή συντήρηση ή/και ανάκτηση του λογαριασμού σας. Μετά την εγγραφή σας, η διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή από τον ιστότοπό μας ενός προσωπικού κωδικού πρόσβασης (password) στο σύστημά μας. Γι’ αυτό τον λόγο σας παρακαλούμε πριν την εγγραφή σας να διαβάζετε προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης.

Σας υπενθυμίζουμε ότι παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό σας (user account). Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού σας και σε περίπτωση που αντιληφθείτε οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας θα πρέπει να ειδοποιήσετε άμεσα τον ιστότοπό μας. Επίσης, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού σας και την τυπική έξοδο σας από τον λογαριασμό σας στο τέλος κάθε χρήσης (log out).

VIDEOS


Η συμμετοχή σας στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και τις εξετάσεις συνεπάγεται τη συναίνεση και την αποδοχή εκ μέρους σας στη λήψη οπτικού υλικού (φωτογραφιών και βίντεο) κατά τη διεξαγωγή των τελικών εξετάσεων. Η βιντεοσκόπηση των επιδόσεών σας γίνεται αποκλειστικά για τις ανάγκες της αξιολόγησής σας από τους ειδικούς εκπαιδευτές και υπεύθυνους των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Το υλικό αυτό φυλάσσεται στα αρχεία μας και δεν χρησιμοποιείται για κανένα άλλο σκοπό παρά μόνο για τις ανάγκες συλλογής και ανάλυσης των εκπαιδευτικών σας δεδομένων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP


Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η διεύθυνση IP είναι τεχνικώς απαραίτητη για την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας. Επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους υπολογιστές εξυπηρέτησης δικτύου (servers) να αναγνωρίζονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους. H χρήση της διευθύνσεως ΙΡ γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3471/06 περί «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Ιδιωτ. Ζωής στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες» και Ν. 2472/1997 περί «Προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα», όπως ισχύουν κάθε φορά.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ


Η Ιστοσελίδα μας δεν αποθηκεύει οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή οποιασδήποτε άλλης κάρτας τα οποία υποβάλλετε για την διαδικασία πληρωμής ή για την χορήγηση εντολής πάγιας χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας. Πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής, συνδέεστε απευθείας με υπερσύνδεσμο με άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί διαδικτυακή τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών υπό την ευθύνη της Τράπεζας που χρησιμοποιείτε για να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή σας. Έτσι, η Ιστοσελίδα μας δεν χρησιμοποιεί, για κανένα λόγο, οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής ή οποιασδήποτε άλλης κάρτας τα οποία έχετε πληκτρολογήσει, καθώς αυτά δεν είναι ορατά σε εμάς.

Η Πιστωτική Κάρτα που χρησιμοποιείτε για την αγορά προγραμμάτων ή εξόφληση συνδρομών στην Εταιρία μας, χρεώνεται μόνο για μία φορά και αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη συναλλαγή εκτός κι αν επιλέξετε την πάγια εντολή αυτόματης χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει το σύστημα PayPal για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε πληρωμή στην Εταιρία μας, τότε η συναλλαγή σας υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της PayPal. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρία αυτή και τα οποία αποδέχεστε κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

CΟΟKIES


Σε μερικές περιπτώσεις, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να συλλέξει αυτόματα ορισμένες κατηγορίες δεδομένων όταν μας επισκέπτεσθε διαδικτυακά, καθώς και όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Τα cookies μπορούν να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις και να συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας σας στην ιστοσελίδα, όπως επίσης και να διασφαλίζουν ότι οι διαφημίσεις ή προσφορές που βλέπετε στο διαδίκτυο άπτονται των ενδιαφερόντων σας. Η απλή πλοήγηση στην Ιστοσελίδα μας ενδέχεται στο μέλλον να προϋποθέτει την προηγούμενη αποδοχή των cookies από εσάς. Η χρήση της τεχνολογίας των cookies είναι απαραίτητη για να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας, ωστόσο, δεν κάνουμε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αποθηκεύονται σε αυτά. H χρήση της τεχνολογίας αυτής είναι σύμφωνη με τον Ν. 3471/06 περί «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Ιδιωτ. Ζωής στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες» και τον Ν. 2472/1997 περί «προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Τα cookies μας δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Εάν δεν επιθυμείτε την αποδοχή cookies καθώς περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας να απορρίπτει όλα τα cookies ή να σας ενημερώνει πριν από την αποστολή ενός cookie.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας: 

  • Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας: Μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούμε για εσάς.
  • Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών δεδομένων σας: Σε περίπτωση που αλλάξουν τα στοιχεία σας ή δεν έχουν καταχωρηθεί σωστά, μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.
  • Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών δεδομένων σας: Μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς.

5. Περιορισμός Ευθύνης


Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση ή επακόλουθη ζημία, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, εξόδων, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, βλάβης στον υπολογιστή από ιούς, bugs, hacking, βλάβης στο λογισμικό ή το hardware, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, διαφυγόντων κερδών, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών που θα μπορούσαν να προκύψουν, ως επακόλουθο της πρόσβασης στον δικτυακό τόπο, την πλοήγηση σε αυτόν, την αδυναμία πρόσβασης σ’ αυτόν, ή τη μεταφόρτωση περιεχομένου από αυτόν, όπου αυτό επιτρέπεται. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χωρίς σφάλματα ή τεχνικά προβλήματα, πλην όμως η χρήση της σελίδας μας γίνεται με αποκλειστική σας ευθύνη. Ως εκ τούτου, δεν φέρουμε ευθύνη για τη διαγραφή ή την αποτυχία αποθήκευσης περιεχομένου, πληροφοριών και ενημερώσεων από την ιστοσελίδα μας.

Ομοίως, δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ηθική, παρεπόμενη ή αποθετική ζημία κάθε είδους που απορρέει από ή σχετίζεται με οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας μας και του περιεχομένου της, καθώς και οποιαδήποτε δυσλειτουργία αυτής.

6. Δεσμοί (links) από και προς άλλες ιστοσελίδες


Η Ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους (links) για άλλους ιστοτόπους, τους οποίους δεν διαχειριζόμαστε ή ελέγχουμε, και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους. Οι σύνδεσμοι αυτοί υπάρχουν στην Ιστοσελίδα μας για την ενημέρωσή σας και τη διευκόλυνση της περιήγησης, και σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο των άλλων ιστοσελίδων ή για οποιαδήποτε απώλεια ή/και ζημία που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση τους. Πριν χρησιμοποιήσετε τους ιστοτόπους αυτούς, μπορείτε να αναζητήσετε τους ξεχωριστούς όρους χρήσης, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές απορρήτου της κάθε επιμέρους ιστοσελίδας.

7. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media)


Μέσω της Ιστοσελίδας μας έχετε την επιλογή αλληλεπίδρασης με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως για παράδειγμα την επιλογή «Μου αρέσει» του Facebook, Twitter, Instagram, Google+, κ.λπ. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να επιτρέπουν την πρόσβαση ή/και σύνδεση στους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα. Εμείς δεν ελέγχουμε τις υπηρεσίες αυτές των κοινωνικών δικτύων ή τα προφίλ σας σε αυτά, και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας σε αυτές τις υπηρεσίες ή να θέσουμε κανόνες για τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών σε αυτές. Τα ζητήματα αυτά άπτονται του δικού σας ελέγχου καθώς και των παρόχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Πριν κάνετε χρήση οποιουδήποτε τέτοιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης που προτείνεται από την Ιστοσελίδα μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε όλες τις πολιτικές και τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες των αντίστοιχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ενημερωθείτε καλύτερα αναφορικά με τις πολιτικές απορρήτου τους. 

8. Ασφάλεια και χρόνος τήρησης Προσωπικών Δεδομένων


Τηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για να έχουμε επικοινωνία και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας με την Εταιρία μας. Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα της προόδου μάθησής σας και των εξετάσεών σας για τη χορήγηση πιστοποίησης, αυτά τηρούνται στο αρχείο μας τουλάχιστον για τρία (3) χρόνια. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να παραμείνουν στο αρχείο μας μέχρις ότου ζητήσετε την διαγραφή τους.

H Εταιρία μας έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα της, να διαγράψει λογαριασμούς, να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί περιεχόμενο, κατά τη διακριτική της ευχέρεια.

9. Εφαρμοστέο Δίκαιο και δικαιοδοσία


Οι παρόντες Όροι Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα χρήση της ιστοσελίδας, και η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως, αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας.